"Zdravo Berane": Znamo kome je Milošević za svoje vladavine ostavio milionske dugove

Iz "Zdravo Berane" navode da su iz DPS-a ovih dana krenuli su i sa prljavom kampanjom
5 komentar(a)
Zdravo Berane, Foto: Zdravo Berane
Zdravo Berane, Foto: Zdravo Berane
Ažurirano: 11.01.2018. 09:17h

Koalicija „Zdravo Berane“ poručila je koordinatoru beranskog DPS-a da o budućnosti tog grada neće odlučivati ni on, ni bilo koji drugi funkcioner iz Podgorice, Bijelog Polja ili nekog drugog grada.

"Kao i prije četiri godine, o svojoj sudbini odlučiće građani Berana 4.februara", poručili su iz "Zdravo Berane", "Licemjerne su izjave koje daje gospodin Milošević. Vrlo dobro znamo kako je on ,,brinuo” o svom Bijelom Polju, kome je za svoje vladavine ostavio milionske dugove. Njegova politika je dovela do toga da, zbog nezaposlenosti i ugrožene životne egzistencije taj grad napušta iz dana u dan sve više stanovnika, a radnici u lokalnoj upravi mjesecima sanjaju lične dohotke. Zato građani odlično znaju da kada Tarzan Milošević kaže ,,pobijediće DPS” to u stvari znači ,,DPS hoće opet da otima novac građana”"

Iz koalicije navode da su iz DPS-a ovih dana krenuli su i sa prljavom kampanjom.

"Ona je izraz očaja i nemoći, jer očito vrlo dobro znaju kakav ih politički krah očekuje u Beranama.Neka budu bezbrižni. „Zdravo Berane“ nastavlja dostojanstveno, domaćinski i odgovorno da vodi grad i u narednom mandatu i interesi naših sugrađana će nam uvijek biti na prvom mjestu", zaključuje se.

Bonus video: