Bečić: Znanje stručnih saradnika oslonac poslanika

Uručene zahvalnice zaposlenima koje su više od četiri decenije u službama Skupštine - Snežani Grupković, Desimirki Knežević, Radmili Lazović i Radmili Vukmirović

15534 pregleda 20 reakcija 3 komentar(a)
Bečić, Foto: Skupština Crne Gore
Bečić, Foto: Skupština Crne Gore

Zbog epidemiološke situacije Dan parlamentarizma 31.oktobar obilježen je izložbom fotografija i video porukom predsjednika Parlamenta Alekse Bečića.

Ovogodišnje obilježavanje značajnog datuma iz istorije crnogorskog parlamentarizma posvećeno je, kako je objavljeno na sajtu, stručnoj Službi Skupštine Crne Gore i svim zaposlenima u najznačajnijem zakonodavnom tijelu u državi. Oni, navodi se, svojim pregnućem, znanjem i istrajnošću čine da podrška poslanicima u donošenju odluka bude što efikasnija.

Bečić je posebne zahvalnice uručio zaposlenima koje su više od četiri decenije u službama Skupštine i to Snežani Grupković, Desimirki Knežević, Radmili Lazović i Radmili Vukmirović.

Povodom obilježavanja Dana parlamentarizma, na platou ispred Skupštine postavljena je izložba Iz parlamentarnog arhiva, koja sadrži oko 60 fotografija, od kraja pedesetih godina XX vijeka do današnjih dana i otvorena je za javnost.

Svečanost obilježavanja 114 godina Parlamentarizma odložena je 30.oktobra zbog smrti mitropolita Amfilohija, a potom zbog epidemije.

Povezani članci

06. Novembar 2020.

Pogledajte fotografije iz arhive Skupštine Crne Gore

Bonus video: