Knežević: Davidović rekao da bi prije sa Đukanovićem nego sa nama

"To što je kum sa Zdravkom Krivokapićem nikako ne daje za pravo Daki Davidoviću da se samoproglasi za apostola i prosipa svoje 'poštenje i istinu' po portalima. Barem meni neće, ni Daka ni Davidovićevci", poručio je Knežević

52711 pregleda 836 reakcija 151 komentar(a)
Knežević, Foto: Luka Zeković
Knežević, Foto: Luka Zeković

Jedina istina koju je sinoć kazao Miodrag Daka Davidović, a odnosi se na Demokratski front, jeste da smo se krajem jula na pola puta između Trebinja i Bileće, Andrija Mandić i ja sreli s njim i Aleksandrom Damjanovićem, saopštio je jedan od lidera DF-a Milan Knežević.

"Odgovorno tvrdim, a postoje i svjedoci, ni jednim jedinim slovom na tom sastanku Daka Davidović nije spomenuo Zdravka Krivokapića kao nosioca naše liste, već naprotiv, ljut što je SNP odlučio da bude u koaliciji sa DF-om, otišao je tako daleko da je u nastupu brutalne iskrenosti, lupajući sveskom na kockice izjavio: 'Prije ću s Milom Đukanovićem nego s DF-om!' I naravno da je takav sastanak morao biti neuspješan", kazao je Knežević, ocijenivši da je Davidović "odlučio da stane u red za pljuvanje na DF, jer se tako najlakše dobijaju koncesije u tajkunskim klanovima Prve familije".

"Pošto je meni savjest potpuno mirna, uzdignuta čela i svijetla obraza mogu izjaviti: 'Dabogda svako ovako radio protiv Zdravka Krivokapića kao što smo DF i ja.' Najgore što mu se može desiti jeste da postane premijer, a da ga za tu funkciju pred čitavom crnogorskom javnošću predloži 'fotelja gladan' Milan Knežević koji je mlađi od mandatara 22 godine. Zbilja do sinoć nisam znao da je Daka Davidović kum sa Zdravkom Krivokapićem, jer je upravo mandatar Krivokapić 21. septembra pitao Andriju Mandića i mene: 'Ko je ovaj Daka? Ja ga veoma površno znam, i to iz studentske menze.' Sve ovo me navodi na zaključak da se Daka Davidović posle izbora okumio sa Zdravkom Krivokapićem, i meni samo ostaje da im čestitam kumstvo. Ali to što je kum sa Zdravkom Krivokapićem nikako ne daje za pravo Daki Davidoviću da se samoproglasi za apostola i prosipa svoje 'poštenje i istinu' po portalima. Barem meni neće, ni Daka ni Davidovićevci", zaključio je Knežević u reagovanju.

Bonus video: