"RAZVOJ BERANA DA SE ZASNIVA NA RADU"

Pavićević: Koalicija SDP-Demos je odgovor naprednih Berana na sve negativnosti

" Sa jedne strane imamo poharu od strane DPS-a i satelita sa državnog a ranije i lokalnog nivoa, a sa druge prilično nesposobnu lokalnu vlast koja nije riješila skoro ni jedno bitno životno pitanje ..."
78 pregleda 5 komentar(a)
Berane, Foto: Tufik Softić
Berane, Foto: Tufik Softić
Ažurirano: 09.01.2018. 15:50h

Koalicija SDP-Demos je odgovor građanskih i naprednih Berana na sve negativnosti koje su se dešavale u našem gradu u protekle tri decenije, navodi Mirko Pavićević, predsjednik OO SDP Berane i nosilac izborne liste SDP - Demos..

"Kroz želju da konačno građanske partije dobiju šansu da pokažu koliko umiju, okupili smo se svjesni svih problema u kojima se naš grad nalazi. Sa jedne strane imamo poharu od strane DPS-a i satelita sa državnog a ranije i lokalnog nivoa, a sa druge prilično nesposobnu lokalnu vlast koja nije riješila skoro ni jedno bitno životno pitanje u protekle četire godine, često praktikujući praksu DPS-a u zloupotrebi javnih resursa", piše u saopštenju Pavićevića.

On dodaje da su se pojedinci, umjesto rješavanja problema građana, često bavili pitanjima koja dijele, a ne ujedinjuju Berance.

"Naš odgovor na te dvije ponude je borba za bolje uslove života, zapošljavanje, veću privrednu aktivnost, bolje uslove u školama i vrtićima. Takva je i naša lista, sastavljena od dokazanih i prepoznatih ljudi, ponosnih na sve svoje različitosti, koji žele da se razvoj Berana zasniva na radu i marljivosti, a ne političkoj podobnosti sa bilo koje adrese da dolazi", zaključuje Pavićević

Preporučujemo za Vas