Radnička partija: Vlada u tehničkom mandatu produbljuje podjele

"Zagovornici krilatice nikad više oslobođenje, zajedno sa režimiom odlaze na smetlište istorije jer slobodna Crna Gora nikad nije klicala okupatorima i radovala se lancima", kaže se u saopštenju

4524 pregleda 72 reakcija 13 komentar(a)
Logo, Foto: Ranička partija
Logo, Foto: Ranička partija

Radnička partija saopštila je da je 11. novembar datum koji se svuda u svijetu slavi kao dan primirja, dan slobode i bratstva među narodima, samo je kod palog režima Mila Đukanovića povod za nemile scene i diplomatske skandale.

"Zagovornici krilatice nikad više oslobođenje, zajedno sa režimom odlaze na smetlište istorije jer slobodna Crna Gora nikad nije klicala okupatorima i radovala se lancima", kaže se u saopštenju.

Oni su naveli da je zanimljiva njihova perfidnost i dvostruki standard, da sada kao vlada u tehničkom mandatu produbljuje podjele i narušava dobre odnose Crne Gore i Srbije dok su za vrijeme njihove vladavine iste njegovali.

"Svemu se naravno pridružio javni servis koji je dao višeminutni publicitet tužnom skupu ispred zidina grada Budve dok je diplomatskim instancama i političkim partijama dao pažnju od par desetina sekundi. Tužno je, kakav javni servis građani Crne Gore plaćaju", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: