Zogović na čelu liste DF i SNP u Plavu

Na listi je, kako su kazali, zastupljen značajan broj žena, mladih ljudi, prepoznatljivih i uvaženih građana ove opštine
256 pregleda 1 komentar(a)
Milun Zogović, Foto: DF
Milun Zogović, Foto: DF
Ažurirano: 01.05.2018. 18:45h

Koalicija Demokratskog fronta (DF) i Socijalističke narodne partije (SNP) predala je danas koalicionu odborničku listu za Opštinu Plav.

Nosilac liste biće član predsjedništva DNP-a i poslanik DF-a Milun Zogović, navodi se u zajedničkom saopštenju.

"Drugi na listi je nedavno izabrani predsjednik OO SNP-a Plav, istaknuti intelektualac i advokat Radojko Dašić, dok se na trećem mjesu nalazi predsjednica OO NOVE Plav Branka Praščević", dodaju iz DF i SNP.

Na listi je, kako su kazali, zastupljen značajan broj žena, mladih ljudi, prepoznatljivih i uvaženih građana ove opštine.

"Ova koalicija je nešto što su građani od nas očekivali stoji u zajedničkom saopštenju DF-SNP. Glavni cilj odborničke liste “Sloga DF-SNP” je borba protiv diskriminacije i ravnopravne zastupljenosti u društveno-političkom životu svih gradjana opštine Plav bez obzira na vjersku, nacionalnu i drugu pripadnost, a što sada na žalost nije slučaj. Stvaranje pretpostavki za poboljšanje životnog ambijenta, sprečavanje migracija stanovništva i ulaganje u mlade, ulaganje u infrastrukturu radi poboljšanja uslova za život na selu i u gradu su glavni zadaci ove koalicije. Na reveru nosioca liste Zogovića prilikom predaje liste našlo se mjesto za Georgijevsku lentu i za Natalijinu ramondu kao simbole pobjede, jer predstavnici ove koalicije popularno prepoznate kod građana plasvke opštine pod nazivom “SLOGA”, očekuju značajan izborni rezultat, na dobrobit građana koji ih podržavaju, kao i na opštu dobrobit svih građana mjesne zajednice Brezojevice, Velike, Murine i svih građana Plava", stoji u saopštenju DF i SNP.

Bonus video: