Goran Folić nosilac liste Demokrata u Beranama

On je istakao da je došlo vrijeme da Berane konačno počne da živi onako kako je to nekad i živjelo – punim plućima, "a ne da stalno bude na aparatima"
224 pregleda 9 komentar(a)
Goran Folić, Foto: Demokratska Crna Gora
Goran Folić, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 07.01.2018. 12:31h

Za nosioca liste Demokratske Crne Gore na predstojećim lokalnim izborima u Beranama izabran je profesor Goran Folić, potpredsjednik beranskog odbora i član Glavnog odbora Demokrata, saopštili su iz te partije.

Kako su kazali, za predstavnika Demokrata u gradu na Limu preporučila ga je, na prvom mjestu, neizmjerna ljubav prema Beranama, u kojima vidi svoj i život svoje djece, ali i njegov dosadašnji život i rad u ovoj sjevernoj opštini, pri čemu je cijelu karijeru proveo u radu sa najmlađima.

"Goran Folić je rođen 1975. godine u Beranama, završio je Fakultet za fizičku kulturu, zaposlen je u beranskoj SSŠ „Vukadin Vukadinović“ i već dvadeset godina radi kao profesor fizičkog vaspitanja. Preko deset godina je radio kao fudbalski trener sa mlađim kategorijama. Oženjen je i ima dvoje djece. Govori engleski jezik," navode iz Demokrata.

Folić je istakao da ima čast i privilegiju da predvodi listu na predstojećim izborima, kao i da je, kako je kazao, došlo vrijeme da Berane konačno počne da živi onako kako je to nekad i živjelo – punim plućima, "a ne da stalno bude na aparatima".

„Demokrate će biti okosnica vlasti koja će, napokon, raskinuti sa dosadašnjom praksom favorizacije svojih, a diskriminacije svih ostalih, kojoj će rad u najboljem interesu svakog građanina biti dužnost i prioritet. A kako bi se to dogodilo, ne smije nam se opet dogoditi DPS, jer se oni već 28 godina u kontinuitetu događaju Crnoj Gori, a negativnih posljedica smo svi svjesni. Kako da ne budemo kad su nam i ovu Novu čestitali povećanjem stope PDV-a, akciza, cijene struje i goriva. Pobjeda i odbrana Berana biće uvod u razvlašćivanje Demokratske partije socijalista na svim nivoima, a Demokrate će, bez ikakve sumnje, kao što su to učinile u Budvi, Kotoru i Herceg Novom, dati najveći doprinos tome”, saopštio je Folić.

Bonus video: