URA Nikšić: Čestitamo DPS-u na kadriranju, to ih je i dovelo do političkog dna

"Gospodina Simovića za novu funkciju sigurno preporučuju sjajni rezultati, što ih je kao poljoprivredni ekspert postigao na čelu NKT-a, sprečavajući širenje epidemije koja je "zahvaljujući’" njegovom stručnom zalaganju procvjetala kao krtola u maju”, navode iz ove partije

20112 pregleda 458 reakcija 34 komentar(a)
Simović, Foto: Vlada CG
Simović, Foto: Vlada CG

Instaliranje Milutina Simovića na funkciju predsjednika Opštine Nikšić samo potvrđuje činjenicu da je DPS otužna politička prošlost, konstatovali su danas iz nikšićkog odbora URA.

“Ta partija, koja je postala simbol korupcije, kriminala i besprizornog ugrožavanja ljudskih prava, toliko je kadrovski opustošena da Nikšiću ne može ponuditi nove, sposobne i korupcijom neokaljane ljude. Gospodina Simovića za novu funkciju sigurno preporučuju sjajni rezultati, što ih je kao poljoprivredni ekspert postigao na čelu NKT-a, sprečavajući širenje epidemije koja je "zahvaljujući’" njegovom stručnom zalaganju procvjetala kao krtola u maju”, navode iz ove partije.

Ukazuju da je nesporno da ovakvim kadrovskim rješenjem DPS ostvaruje kontinuitet u potcjenjivanju grada pod Trebjesom, ali i ističu da će im to biti posljednji put.

“Dragi Nikšićani i Nikšićanke, pogledajte šta mi zaslužujemo po izopačenoj kadrovskoj politici DPS-a: istrošene i korumpirane kadrove, koji će gradsku kasu staviti u službu otplate svojih dugova (Dušku Kneževiću). Ali mi strpljivo čekamo da namirimo svoj dug, da im naplatimo Draga Đurovića, opustošen grad i opljačkanu gradsku kasu, uništenu industriju, ogromnu nezaposlenost, kulturnu zapuštenost grada i naravno – strahovladu Veselina Grbovića. Jer za sve ima vrijeme pod Suncem, vrijeme kad se pljačka i vrijeme kad se pljačka kažnjava”, naglašavaju iz odbora URA Nikšić.

Napominju da Nikšić zaslužuje mnogo bolje, a kako kažu, to bolje osvojiće na predstojećim lokalnim izborima u martu.

“Stoga najiskrenije čestitamo DPS-u na ovakvom kadriranju koje ih je i dovelo do samog političkog dna. I želimo im da na predstojećem, posljednjem kongresu svoju partiju "obnove" kadrovima poput Milutina Simovića, jer mi nemamo više vremena da čekamo obnavljanje DPS-a, čiji podmladak "neupitne političke reputacije" predstavlja samo blijedu imitaciju svog bahatog Vođe”, kažu oni.

Dodaju da DPS-a nema bez Mila Đukanovića, a da će sa njim na čelu DPS tonuti sve dublje u politički mulj, jer će se, ocjenjuju, većina njihovog rukovodećeg kadra uskoro naći u zatvoru.

“Svoje lopovsko lice više neće moći da skrivaju iza priča o odbrani države i olinjalog desničarskog diskursa o čistoti nacije. Kojim god putem da krenu, spasa im nema – preteško je breme koje su im na grbači ostavili švercovana politika, rat za mir, Milov prvi million, sestrin Telekom, bratova Limenka, Migov koverat…”, zaključuju u saopštenju.

Bonus video: