ČESTITAO DAN OPŠTINE

Brajović: Kotor na najbolji način pokazuje građanski karakter naše države

Kaže da je Kotor grad međusobnog poštovanja i uvažavanja, grad starosjedilaca i novopridošlih stanovnika, grad gdje se srijeću različite kulture i običaji

2207 pregleda 39 reakcija 8 komentar(a)
Brajović, Foto: Luka Zeković
Brajović, Foto: Luka Zeković

Povodom 21. novembra, Dana opštine Kotor, predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore, Ivan Brajović, uputio je lokalnom rukovodstvu i svim građanima Kotora čestitku.

“Kotor, biser naše najljepše Boke, svojom slavnom istorijom i bogatim kulturno-istorijskim nasljeđem obavezuje svakog građanina Crne Gore, a posebno Kotoranke i Kotorane, na duboko poštovanje i njegovanje tog nasljeđa. Kotor je turistički, kulturni, trgovački centar Boke i Crne Gore i kao takav ima nemjerljiv značaj za našu državu. Zato je veoma važno da svi, sa lokalnog i državnog nivoa, damo maksimalan doprinos da Kotor nastavi da napreduje i da se razvija", piše u čestitki Brajovića.

Kaže da je Kotor grad međusobnog poštovanja i uvažavanja, grad starosjedilaca i novopridošlih stanovnika, grad gdje se srijeću različite kulture i običaji.

"Zbog toga je Kotor bogat grad koji na najbolji način pokazuje građanski karakter naše države, ali i poštovanje prema svima koji su žrtvovali svoje živote za slobodu i antifašizam kao jednu od najvažnijih tekovina moderne Crne Gore. Uz najljepše želje za dalji ubrzani razvoj grada, čestitam vam Dan opštine Kotor”, poručio je Brajović.

Preporučujemo za Vas