Đukanović: Započeti i planirani razvojni projekti ulivaju uvjerenje da će Budva dodatno unaprijediti svoje kapacitete

„Dinamičan razvoj infrastrukture i turističke ponude Budve u proteklim decenijama vodio je sveukupnom razvoju budvanske opštine i zasluženom sticanju epiteta prijestonice crnogorskog turizma"

5644 pregleda 10 komentar(a)
Đukanović, Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore
Đukanović, Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 22. novembra – Dana opštine Budva, predsjedniku Marku Careviću, predsjedniku Skupštine opštine Krstu Radoviću, odbornicima i svim građanima Budve uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

„Dinamičan razvoj infrastrukture i turističke ponude Budve u proteklim decenijama vodio je sveukupnom razvoju budvanske opštine i zasluženom sticanju epiteta prijestonice crnogorskog turizma", piše u čestitki Đukanovića.

Kaže da započeti i planirani razvojni projekti ulivaju uvjerenje da će Budva dodatno unaprijediti svoje kapacitete, obogatiti ponudu i ići ka još većoj prepoznatljivosti na međunarodnoj sceni.

"U tome je ključan kontinuitet strateškog djelovanja kako bi se raspoloživi resursi adekvatno valorizovali i nastavilo s privlačenjem kredibilnih i priznatih stranih investitora, koji u Crnu Goru pored finansijskih sredstava, donose i neophodna znanja i prijeko potrebne visoke standarde poslovanja. Uvjeren sam da će očuvanje tradicije, mediteranske kulture, suživota i multietničkog sklada kao najviših vrijednosti moderne, građanske i evropske Crne Gore, nastaviti da budu najbolji temelj na kojem počiva dalja modernizacija i održivost razvoja Budve, na dobro njenih građana i dobro Crne Gore. U tome će i nova Vlada imati moju punu podršku“, zaključeno je.

Bonus video: