DF Budva: Divanoviću paštrovskom izopšteniku smeta odavanje počasti patrijarhu

Poručuju da je tragično da “lopovi i nasilnici koji su ojadili Budvu liju krokodilske suze za građanima koji su izgubili bitku sa covidom”

17432 pregleda 18 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Demokratski front
Ilustracija, Foto: Demokratski front

Budvanski odmor Demokratskog fronta odgovorio je Nikoli Divanoviću, nazvavši ga paštrovskim izopštenikom od pravoskavne crkve i potrčkom Mila Đukanovića čija je partija u Budvi u stečaju.

Poručuju da je tragično da “lopovi i nasilnici koji su ojadili Budvu liju krokodilske suze za građanima koji su izgubili bitku sa covidom”.

“Pendrek efendija Divanović je ponovo našao za shodno da se preko svoje partije u stečaju u Budvi oglasi. Jedinom paštrovskom izopšteniku od svete Pravoslavne crkve smeta odavanje počasti preminulom Patrijarhu, a kako očekivati da ovaj potrčko Mila Đukanovića, koji je zajedno sa svojom partijskom huntom u gluvo doba noći decembra 2019.podigao ruku i dao glas za otimanje svetinja.

Svjesni činjenice o opasnosti koju nosi pandemija COVID19 mi naše pobjede nismo ni slavili, dok su Divanovićevi pokušavali očajnički da svoje poraze prikriju komitujući po ulicama Podgorice i tako uspješno doprinijeli nekontrolisanom širenju zaraze”, navodi se u reagovanju.

Ističu da dok “građani Budve pažljivo prate smjernice NKT i poštuju ih, dotle skupina nekih osoba bliskih DPS i njihovoj poraženoj fašističkoj ideologiji Sekule Drljevića pravi javne skupove po Budvi zabavljajući cio region svojim originalnim, do sada neviđenim, performansima”.

“U svojoj aroganciji bivši v.d gradonačelnika i čovjek koji će ostati upamćen u Budvi kao neko ko je u praksu uveo okupacione metode upravljanja gradom, dozvoljava sebi da se sprda sa osvojenim mandatima koalicije koju je predvodio Bato Carević. Procenti ostvareni na izborima su jasna i glasna volja većinske Budve i izgleda da je jedini problem što se ta volja više ne može preko noći izmjeniti i što je ta volja vas prikovala za opozicione klupe još dosta dugo.

SAO Budva se pričinjava samo još vama i nekolicini najagresivnijih vaših pristalica koji nikako da izađu iz matriksa 1918”, navode u budvanskom DF i dodaju:’

“Poručujemo vam da je ovo XXI vijek i da ćemo se u skladu sa njim ponašati, što se ne može reći za vas koji ste okupljeni oko OO DPS u stečaju.

Tragično je što danas lopovi i nasilnici koji su ojadili ovaj grad liju krokodilske suze za našim građanima koji su izgubili bitku sa covidom. Tragično je i to što se lopovi predstavljaju kao moderne struje u društvu i zloupotrebljavaju smrt svojih sugrađana da bi pisali otužna partijska saopštenja. To samo pokazuje koliko ste nisko pali i koliko vam nedostaje elementarnog kućnog vaspitanja i poštovanja za porodice preminulih.

Naravno da predsjednik Opštine ima pametnije stvari da radi, i radi ih - zato budite bez brige. Srećom po grad i građane Budve - MI nismo Vi”, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: