izrazio zadovoljstvo dinamikom i stepenom izvedenih radova

Marković obišao kapitalne projekte u Bijelom Polju: Do posljednjeg dana mandata ove Vlade radimo u interesu građana

„Mogu sa zadovoljstvom istaći da se radovi odvijaju nesmetanom dinamikom i u punom intenzitetu. Od 30. avgusta ni jedan dan nije bio izgubljen", rekao je Marković

9100 pregleda 53 reakcija 24 komentar(a)
Marković obišao kapitalne projekte u Bijelom Polju, Foto: Vlada Crne Gore
Marković obišao kapitalne projekte u Bijelom Polju, Foto: Vlada Crne Gore

Predsjednik Vlade Duško Marković obišao je danas radove na kapitalnim projektima u opštini Bijelo Polje – skijalište Cmiljača, infrasktruturne projekte u okviru Đalovića pećine i školu „Dušan Korać“ – i tom prilikom kazao da svi projekti odlično napreduju i da će Vlada do posljednjeg dana raditi u interesu građana, saopšteno je iz Službe za odnose s javnošću Vlade Crne Gore.

Sa predsjednikom Vlade kapitalne razvojne projekte obišao je i predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović.

„Mogu sa zadovoljstvom istaći da se radovi odvijaju nesmetanom dinamikom i u punom intenzitetu. Od 30. avgusta ni jedan dan nije bio izgubljen. Na ovaj način potvrđujemo da ispunjavamo programske ciljeve ove Vlade i naravno da do posljednjeg dana mandata ove Vlade radimo u interesu građana Bijelog Polja, Sjevera i Crne Gore i ispunjavamo obećanja koja smo dali“, kazao je Marković, prenose iz Službe.

Kako navode, on je izrazio zadovoljstvo dinamikom i stepenom izvedenih radova i poručio da će uraditi sve da ovi ključni kapitalni infrastrukturni projekti i u opštini Bijelo Polje i na sjeveru budu prioritet institucija i u narodnom periodu jer je to u interesu građana, Crne Gore i njene ekonomije i razvoja i višeg standarda svih građana.

Preporučujemo za Vas