SNP: Izvršni odbor predložio Glavnom da donese odluku o podršci i izglasavanju novoj Vladi Crne Gore

"Očekivanja od ove Vlade u pogledu poboljšanja kvaliteta života su velika, kao i potreba da se uspostavi pravni poredak u kojem neće biti diskriminacije po bilo kom osnovu"

7903 pregleda 35 reakcija 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Miloš Rudović
Ilustracija, Foto: Miloš Rudović

Na danas održanoj sjednici, Izvršni odbor Glavnog odbora SNP CG jednoglasno je usvojio zaključak kojim predlaže svom GO da donese odluku o podršci izglasavanja nove Vlade Crne Gore, shodno dogovoru predstavnika SNP-a i predsjednika poslaničkih klubova sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem, saopšteno je iz ove partije.

"Takođe, na ovaj način IO preporučuje Glavnom odboru da dâ ovlašćenje svojim poslanicima u Skupštini Crne Gore da glasaju za personalni sastav nove Vlade."

Iz SNP-a je saopšteno da je 30. avgusta ostvarena velika pobjeda, a formiranjem nove Vlade otjelotvoriće se ono što je narod čekao gotovo tri decenije.

"Očekivanja od ove Vlade u pogledu poboljšanja kvaliteta života su velika, kao i potreba da se uspostavi pravni poredak u kojem neće biti diskriminacije po bilo kom osnovu. Dakle, IO je konstatovao da će se formiranjem nove Vlade stvoriti uslovi da se uđe u suštinski proces promjena u našoj zemlji", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: