"dps u ovom mandatu uradio mnogo"

DPS: Simović iskusan i odgovoran političar koji će doprinijeti razvoju Nikšića

"Novi predsjednik Milutin Simović nastavio je tamo gdje je gospodin Grbović stao, donoseći neku novu vrijednost i nove ideje, koje će doprinijeti daljem razvoju grada i poboljšanju životnog standarda građana", navode iz nikšićkog odbora DPS-a

3475 pregleda 73 reakcija 38 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Nikšićki odbor Demokratske partije socijalista (DPS) saopštio je danas da je nedavno imenovani predsjednik Opštine Milutin Simović iskusan i odgovoran političar koji će dati doprinos razvoju i unaprjeđenju Nikšića.

"Svaki dobronamjerni Nikšićanin, pa čak i dežurni dušebrižnici koji svojom galamom i vikom pokušavaju sakriti konkretne rezultate lokalne samouprave u našem gradu, samo nekoliko dana nakon što je Milutin Simović preuzeo upravljanje Opštinom Nikšić, moraju - htjeli oni ili ne - priznati da je Demokratska partija socijalista mudro i odgovorno, a prije svega u skladu sa potrebama razvoja našeg grada, birala predsjednika Opštine Nikšić", navodi se u saopštenju.

U DPS-u su ocijenili da je ta partija u ovom mandatu uradila mnogo. "Novi predsjednik Milutin Simović nastavio je tamo gdje je gospodin Grbović stao, donoseći neku novu vrijednost i nove ideje, koje će doprinijeti daljem razvoju grada i poboljšanju životnog standarda građana. Svjedoci smo ovih dana, da je gospodin Simović, kao iskusan i pragmatičan političar, sa višegodišnjim iskustvom u državnoj upravi, dobro identifikovao probleme Nikšićana, neke od njih počeo da rješava, a ujedno napravio plan šta i kako treba unaprijediti, kako bi Nikšić nastavio da se razvija. Uvjereni smo da će se konkretni rezultati rada predsjednika Simovića i lokalne uprave, zasigurno osjetiti u svim sferama djelovanja opštinske administracije."

"I na kraju, jasno nam je da je opozicionoj družini koja se vodi parolom “što gore - to bolje” cilj da se u Nikšiću što manje radi, da grad stagnira i da dobiju čelnika opštine po svojoj mjeri - nesposobnog i neodgovornog. Svakako, tako bi se mnogo lakše ostvario njihov naum da Nikšić postane neki zaseok “srpskog sveta”, provincijska stanica na putu za “metropolu”. Demokratska partija socijalista je glavna brana ovog suludog projekta, i nikada neće dozvoliti da Nikšić, kulturni i prosvjetni centar Crne Gore, bude nečija moneta za potkusurivanje", zaključuje se u saopštenju.

Preporučujemo za Vas