"pokušaj odlazeće vlasti da zavadi narod crne Gore i Srbije"

SNP: Darmanovićeva odluka poslednji u nizu antisrpskih i anticivilizacijskih stavova odlazećeg režima

"Sistem podjela kojim su vladali odlazi na smetlište istoprije a Darmanovićev potez će se pamtiti kao antidemokratski i antidiplomatski",navode oni

6629 pregleda 9 komentar(a)
Ilustracija, Foto: SNP
Ilustracija, Foto: SNP

 

Odluka ministarstva vanjskih poslova i ministra od još par dana Srđana Darmanovića da ambasadora Srbije u Crnoj Gori Vladimira Božovića proglasi personom non grata i traženje od njega da napusti Crnu Goru, predstavlja poslednji u nizu antisrpskih i anticivilizacijskih stavova odlazećeg režima, saopšteno je iz SNP-a.

Oni su kazali da "ovim poslednjim pokazivanjem svojih slabašnih moći, ministar i njegovo ministarstvo, ali i kompletna odlazeća Vlada, pokazuje da s pravom završavaju na margini političkih zbivanja. Ovo je još jedan pokušaj odlazeće vlasti da zavadi narod crne Gore i Srbije, izražavajući anvodnu zabrinutost za suverenitet Crne Gore".  

Kako navode, niti je Crna Gora njihova, niti će je oni braniti od svog naroda jer su svih ovih decenija vlasti, imali priliku da pokažu svoj patriotizam prema njoj.

"Sistem podjela kojim su vladali odlazi na smetlište istoprije a Darmanovićev potez će se pamtiti kao antidemokratski i antidiplomatski", zaključeno je u reagovanju.

Preporučujemo za Vas