URA BP: Povratak u prošlost, koja nas košta milione

U bjelopoljskom pokretu URA ukazuju da su “parole adekvatne i “otvorenim” građevinama”, a ističu da ne bi mnogo zamjerali da su “iste izgrađene volonterskim radnim akcijama, a ne plaćene stotinama hiljada naših eura”
0 komentar(a)
Bijelo Polje, Foto: URA
Bijelo Polje, Foto: URA
Ažurirano: 04.01.2018. 16:56h

Uvaženi sugrađani, naš grad je opet posjetio premijer - "komandant akcije kupovine glasova i taktičkog premještanja isplatnih punktova u Bijelom Polju, tokom prethodnih parlamentarnih izbora. Otvorio je “početak gradnje” jednog i završetak drugog mosta, kao i popločanih pola trga", stoji u otvorenom pismu bjelopoljskog odbora Građanskog pokreta URA, građanima te sjeverne opštine.

U bjelopoljskom pokretu URA ukazuju da su “parole adekvatne i “otvorenim” građevinama”, a ističu da ne bi mnogo zamjerali da su “iste izgrađene volonterskim radnim akcijama, a ne plaćene stotinama hiljada naših eura”.

“Pitamo se: koliko će ljudi dobiti posao na ovim grandioznim građevinama? Je li, ako osjećaj stida više i postoji, članove bjelopoljskog DPS-a bilo muka ove parole? Mada, svi smo svjedoci da je poltronstvo dobilo razmjere epidemije”, ukazali su u bjelopoljskom pokretu URA.

Oni su, na kraju, pitali građane "svog posrnulog grada" “da li smo, kao društvo, konačno dostigli civilizacijski nivo - za bolju vlast?”.

“Konačan odgovor, na to suštinsko pitanje, dobićemo na narednim lokalnim izborima. Iako je već svima jasno da će građani Bijelog Polja, konačno poslati u prošlost zarđalu, korumpiranu i nesposobnu garnituru DPS-a, zajedno sa njihovim poltronskim divizijama, i zaustaviti epidemiju koja hara našim siromašnim i opustošenim gradom”, ukazali su u bjelopoljskom odboru Građanskog pokreta URA.

Bonus video: