URA samostalno u Beranama, Labudović nosilac liste

"URA je partija budućnosti koja će kroz svoj program reformi obezbijediti bolji kvalitet života i jednake šanse za sve građane", istakao je Labudović
70 pregleda 22 komentar(a)
Dritan Abazović, Dragan Labudović, Foto: GP URA
Dritan Abazović, Dragan Labudović, Foto: GP URA
Ažurirano: 04.01.2018. 08:25h

Građanski pokreta URA nastupiće samostalno na lokalnim izborima u Beranama 4. februara ove godine.

To je kako je saoppšteno iz GP URA odlučeno na sinoćnjem sastanku Opštinskog odbora (OO) GP URA Berane, kojem su prisustvovali predsjednik GP URA Dritan Abazović, politički direktor Rade Milošević i izvršni direktor Zoran Mikić,

"Odbor je jednoglasno podržao doktora Dragana Labudovića, uglednog urologa Opšte bolnice u Beranama, za nosioca izborne liste", saopšteno je iz GP URA.

kako je saopšteno iz URA, Labudović se zahvalio na ukazanom povjerenju kazavši da je "čast i privilegija biti na čelu liste URA Berane" i naglasio da je ubijeđen da će URA biti najprijatnije iznenađenje predstojećih izbora.

"URA je partija budućnosti koja će kroz svoj program reformi obezbijediti bolji kvalitet života i jednake šanse za sve građane", istakao je Labudović.

Labudović je rođen 1954. godine. Osnovnu školu i gimnaziju završio je u Beranama. Studije medicine završio je na Medicinskom fakultetu u Kijevu (Ukrajina – SSSR), kao i specijalizaciju iz oblasti urologije. Od 1979. godine radi kao ljekar u Opštoj bolnici Berane gdje je i sada zaposlen kao specijalista urolog. Bio je odbornik u SO Berane, dugogodišnji načelnik Hirurškog odeljenja sa ortopedijom i urologijom u Opštoj bolnici Berane i predsjednik Borda direktora beranske bolnice. Učestvovao je u projektima evropske saradnje i razmjene studenata kao mentor studentima Medicinskog fakulteta Ruske federacije (2012-2017). Član je urološke sekcije Crne Gore i član evropskog i svjetskog udruženja urologa. Za zasluge iz oblasti medicinske struke dobitnik je nagrade "21. jul" Opštine Berane.

"Na sastanku je konstatovano da su ispunjeni svi tehnički preduslovi za predaju liste i iskazano zadovoljstvo podrškom koju građani Berana pružaju pokretu URA", rekli su iz URA.

Bonus video: