poslanik i član predsjedništva dps poručio

Bošković o Sinjajevini: Stav nove ministarke odbrane je populistički

"Pitanje za ministarku i Vladu je gdje će biti poligon na kojem će Vojska Crne Gore vježbati i održavati svoju borbenu gotovost, a ne gdje neće?" 

28018 pregleda 411 reakcija 134 komentar(a)
Bošković, Foto: Boris Pejović
Bošković, Foto: Boris Pejović

Stav nove ministarke odbrane da na Sinjajevini neće biti vojnih vježbi na fonu je populističkog narativa kojim se, uostalom obilato služi i sam premijer, saopštio je danas Predrag Bošković, poslanik i član Predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS) i bivši ministar odbrane.

Nova ministarka odbrane Olivera Injac kazala je ranije danas da na Sinjajevini neće biti nikakvih vojnih aktivnosti.

"Pitanje za ministarku i Vladu je gdje će biti poligon na kojem će Vojska Crne Gore vježbati i održavati svoju borbenu gotovost, a ne gdje neće? Taj odgovor javnost očekuje od odgovornog ministra. Jer podilaženjem politikantskim zahtjevima i oportunističkim stavom u pogledu važnih pitanja, država i društvo stagniraju a ne napreduju. Da je prethodna vlast imala taj princip vođenja države, vjerovatno bismo i dalje bili na periferiji događanja, zaglibljeni u kolotečinu vjekovnih zabluda i predrasuda, a ne članica NATO saveza, i država koja je na korak od ulaska u EU", rekao je Bošković, a saopšteno je iz DPS.

Preporučujemo za Vas