Šćekić: Dobili smo prvu slobodnu i demokratsku Vladu, ovo je istorijski trenutak

"Vvjerujem da ćete u novom mandatu, zajedno sa ministrima, sa velikom energijom pristupati reformama i aktivnostima na kreiranju ambijenta koji će omogućiti ostvarivanje dobrih rezultata na dobrobit svih građana Crne Gore"

4825 pregleda 7 komentar(a)
Šćekić, Foto: Vijesti
Šćekić, Foto: Vijesti

Predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić uputio je čestitke premijeru Zdravku Krivokapiću i novim članovima Vlade.

„Povodom Vašeg izbora za predsjednika Vlade Crne Gore, dozvolite mi da Vam u ime Opštine Berane i u svoje lično ime, uputim iskrene čestitke. Želim Vam uspjeh u obavljanju ove važne odgovorne dužnosti, kao i članovima Vašeg kabineta. Ovo je trenutak od istorijskog značaja za Crnu Goru, jer smo dobili prvu slobodnu i demokratsku Vladu", navodi Šćekić u čestitci.

Kako je kazao, "vjerujem da ćete u novom mandatu, zajedno sa ministrima, sa velikom energijom pristupati reformama i aktivnostima na kreiranju ambijenta koji će omogućiti ostvarivanje dobrih rezultata na dobrobit svih građana Crne Gore".

Dodaje da je uvjeren da će nova Vlada uspjeti odgovoriti sve brojnijim izazovima i da za Crnu Goru dolaze bolji dani, što će ujedno značiti i poštovanje slavne viševjekovne istorije i tradicije Crne Gore izložene katkad ozbiljnim iskušenjima.

"Opština Berane je spremna za aktivnu saradnju sa našom Vladom. Da ulažemo zajedničke napore, neprekidno unapređujući komunikaciju i saradnju u raznim oblastima, kako bi Berane, kao centar Sjevernog regiona naše države, dobilo priliku za ravnomjeran razvoj, a sve u cilju prosperitetnijeg života naših građana i njihovog ostanka ovdje“, navodi se u čestitci Šćekića.

Bonus video: