DPS Nikšić: URA zastupnik srpskog nacionalizma

"Nikšić će na martovskim izborima poslati snažnu poruku čitavoj Crnoj Gori da su fašizam, nacionalizam i šovinizam u Nikšiću u manjini", tvrde oni

9313 pregleda 43 reakcija 46 komentar(a)
Ilustracija, Foto: DPS
Ilustracija, Foto: DPS

Ukoliko je bilo ikakve dileme, sada je više nema - GP URA je najobičnija ispostava centara moći koja zastupa i brani interese srpskog nacionalizma, tvrde u opštinskom Odboru DPS-a Nikšić.

"Bestidno, kako smo i navikli u njihovom reagovanju naveli su, kako zapravo DPS stoji iza napada na sopstvene prostorije. Ova svjesno objavljena laž najbolje pokazuje kakvi su ljudski kapaciteti onih koji su ovo pisali te da i oni imaju đon-obraz - što je već poznata karakteristika za najčuvenijeg političkog konvertita, njihovog lidera Dritana Abazovića. Ali neka nastave sa svojim nacionalističkim pirom i neka slave sa svojom novom četničkom bratijom", tvrde oni.

Prema njihovim riječima, Nikšić će i u narednim mjesecima nastaviti da se razvija i "na martovskim izborima poslaće snažnu poruku čitavoj Crnoj Gori da su fašizam, nacionalizam i šovinizam u Nikšiću u manjini".

Bonus video: