Predsjedništvo Bošnjačke stranke formiralo Odbor za pripremu Kongresa

"Bošnjačka stranka, kao jedini legitimni predstavnik bošnjačkog naroda u Crnoj Gori, će i u novom političkom kontekstu nastaviti da se snažno bori za veći stepen demokratičnosti društva, vladavine prava, nastavak evropskog puta Crne Gore..."

3328 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Bscg.me
Foto: Bscg.me

Predsjedništvo Bošnjačke stranke formiralo je Odbor za pripremu redovnog Kongresa partije, a tačan datum održavanja biće saopšten nakon što Odbor pripremi nova stranačka dokumenta.

"Bošnjačka stranka, kao jedini legitimni predstavnik bošnjačkog naroda u Crnoj Gori, će i u novom političkom kontekstu nastaviti da se snažno bori za veći stepen demokratičnosti društva, vladavine prava, nastavak evropskog puta Crne Gore, očuvanje multietničkog sklada i poštovanje Ustavom zagarantovanih prava manjinskim narodima, kao i za brojne druge vrijednosti savremene i građanske Crne Gore", navodi se u saopštenju BS.

Dodaju da je "novi Kongres prilika je za unapređenje i dinamiziranje rada partije na svim nivoima".

"Zadatak Odbora za pripremu Kongresa biće izrada novih stranačkih dokumenata, kao i planiranje i organizacija tehničkog dijela IV Kongresa Bošnjačke stranke. Na čelu Odbora za pripremu Kongresa je Admir Adrović, poslovni direktor BS", navodi se u saopštenju.

Bonus video: