Bučan: Da Bijelo Polje bude grad koji će biti ponos za život, a ne iseljavanje

Nosilac Izborne liste Demokrata i Građanskog pokreta URA na predstojećim izborima u Bijelom Polju je Marko Ljujić
363 pregleda 0 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, GP URA, Bijelo Polje, Foto: Koalicija "Bijelo Polje za 21. vijek"
Demokratska Crna Gora, GP URA, Bijelo Polje, Foto: Koalicija "Bijelo Polje za 21. vijek"
Ažurirano: 04.05.2018. 14:33h

Predsjednik opštinskog odbora Građanskog pokreta URA Bijelo Polje Hajrudin Hajro Bučan je ukazao da je ključni problem Bijelog Polja iseljavanje i odlazak mladih.

Kako je saopšteno iz koalicije "Bijelo Polje za 21. vijek", Demokratska Crna Gora i Građanski pokret URA predali su Izbornu listu "Aleksa Bečić – Dritan Abazović – Bijelo Polje za 21. vijek – Demokrate – URA" koja je potvrđena od strane Opštinske izborne komisije Bijelo Polje.

"Iz Bijelog Polja se zadnjih dvadesetak godina iselio veliki broj naših sugrađana, naše omladine. Mi smo tu da se potrudimo i da učinimo grad boljim, grad za 21. vijek kako bi zaustavili to iseljavanje. Realizovaćemo projekte da naše Bijelo Polje bude grad koji će biti ponos za život, a ne iseljavanje. Pozivam sve Bijelopoljce da 27. maja glasaju listu "Bijelo Polje za 21. vijek", istakao je Bučan.

Nosilac Izborne liste Demokrata i Građanskog pokreta URA na predstojećim izborima u Bijelom Polju je Marko Ljujić, diplomirani ekonomista.

Drugi na listi je predstavnik GP URA, Hajrudin Bučan, predsjednik opštinskog odbora URA Bijelo Polje.

"Na listi, koja broji 38 kandidata za odbornike u Skupštini opštini Bijelo Polje, se nalazi preko 60% visokoškolaca i studenata, 30% žena, kao i 30% mlađih od 30 godina, ali i preko 90% odborničkih kandidata koji se nikad ranije nijesu bavili politikom", navodi se u saopštenju koalicije "Bijelo Polje za 21. vijek".

Nosilac koalicione liste, Marko Ljujić, istakao je da će Demokrate i GP URA građanima Bijelog Polja ponuditi konkretne planove, konkretne projekte i ideje koji će dovjesti do oporavka kvaliteta života građana.

"Naša kampanja će biti čista. Bavićemo se suštinskim stvarima i životnim pitanjima naših sugrađana i nećemo upadati na teren koji kontinuirano podstiče vještačke produkovane podjele", rekao je Ljuić.

Bonus video: