Krivokapić ugostio Janković: Crna Gora ima tradicionalno dobre odnose sa Austrijom

"Krivokapić je na kraju izrazio očekivanje za nastavak saradnje u oblasti policije, kao i interesovanje za angažovanje austrijskih eksperata", kaže se u saopštenju

9365 pregleda 7 komentar(a)
Foto: GOV.ME
Foto: GOV.ME

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić poželio je dobrodošlicu ambasadorki Austrije u Crnoj Gori Ani Janković i istakao da Crna Gora ima tradicionalno dobre odnose sa Austrijom, saopšteno je iz Vlade Crne Gore

Kako su saopštili, na samom početku osvrnuo se na aktuelna dešava u Crnoj Gori, takođe je i naveo da nova Vlada nije krenula u revanšizam već u restrukturiranje institucija.

"Janković se zahvalila na prijemu i uputila čestitke povodom stupanja na dužnost predsjednika Vlade Crne Gore. Kada je riječ o evropskim integracijama, naglasila je da Austrija ostaje zagovornik politike proširenja EU, te da snažno podržava Crnu Goru na njenom evropskom putu", navodi se u saopštenju.

Kako je zaključeno,Krivokapić je na kraju izrazio očekivanje za nastavak saradnje u oblasti policije, kao i interesovanje za angažovanje austrijskih eksperata.

Bonus video: