ostaju privrženi stavovima koje zastupaju od prvog dana

Novaković: Neću biti predsjednik SO Bar, ne radi se o borbi za fotelje

"Danas je partija Biram Crnu Goru druga po snazi u opštini i ta nova realnost je morala da se uvaži", rekao je Novaković

7783 pregleda 16 komentar(a)
Novaković, Foto: Biram Crnu Goru
Novaković, Foto: Biram Crnu Goru

Sigurno neću biti predsjednik Skupštine opštine Bar. Možda će naš izbor nekog iznenaditi, ali će, svakako, opravdati ono o čemu stalno govorimo - da je potrebno dati šansu mladima, rekao je Radomir Novaković Cakan, predsjednik partije Biram Crnu Goru.

Novaković je kazao da su svjesni da, nakon svega što se izdešavalo na političkoj sceni u Baru poslije izbora 30. avgusta, mora doći do promjena.

"Danas je partija Biram Crnu Goru druga po snazi u opštini i ta nova realnost je morala da se uvaži. Želim da istaknem da se ne radi o borbi za fotelje, barem kada se radi o partiji kojom rukovodim. Dokazali smo to nebrojeno puta od osnivanja. Pokazaćemo to i sada. I to ne samo deklarativno, što je često običaj među akterima političke scene u Crnoj Gori. Jer, mladi imaju znanje, energiju, volju za promjenama, a ne dobijaju priliku da to i pokažu", rekao je Novaković.

Istakao je da partija ostaje privržena svojim stavovima koje zastupa od prvog dana - "mi nismo ni srpska, ni crnogorska, ni muslimanska ni bošnjačka ni albanska stranka."

"Mi smo građanska stranka posvećena napretku Bara i Crne Gore. U ova krizna vremena kada se borimo sa ekonomskom krizom, ali i pandemijom koja je zavladala našim životima, potrebno je tragati za novim rješenjima. Ubijeđeni smo da će oni koje mi budemo predložili doprinijeti napretku našeg grada", zaključio je Novaković.

Preporučujemo za Vas