Šaranović: Nijesam bio u kancelariji zbog obaveza van institucije

"Način na koji su premijer i ministri posjetili Upravu za imovinu obrnuto je srazmjeran s aspekta administrativne kulture, značaju teme koja je navodno trebalo da bude predmet sastanka, a posebno funkcija koje obavljaju gospoda Krivokapić, Spajić i Milatović"

31322 pregleda 139 reakcija 133 komentar(a)
Blažo Šaranović, Foto: Boris Pejović
Blažo Šaranović, Foto: Boris Pejović

Direktor Uprave za imovinu Blažo Šaranović saopštio je da jednako kao premijer Zdravko Krivokapić i ministri finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić i ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović "u trenutku njihovog dolaska nijesam bio u svojoj kancelariji zbog obaveza van institucije".

On je u saopštenju naveo da zbog toga "nisam mogao da budem domaćin ove posjete bez presedana".

"Način na koji su premijer i ministri posjetili Upravu za imovinu obrnuto je srazmjeran s aspekta administrativne kulture, značaju teme koja je navodno trebalo da bude predmet sastanka, a posebno funkcija koje obavljaju gospoda Krivokapić, Spajić i Milatović. Sami događaj kao i tviter narativ i slike iz moje kancelarije govore dovoljno", naveo je Šaranović.

Ranije danas Krivokapić je na tviter nalogu naveo da direktora Uprave za imovinu Blaža Šaranovića nije jutros u 8.30 zatekao u kancelariji, "iako je dužan da u tom periodu bude na svom radnom mjestu i sa svojim zaposlenima".

Premijer je poručio da "ovakvo ponašanje direktora institucija Vlada neće tolerisati".

Bonus video: