Vlada PzP-u dostavila materijal u vezi sa obveznicama

Iz PzP-a je saopšteno da se radi o ogromnom materijalu koji podrazumijeva zaključke Vlade, Prospekt odnosno dokument o zemlji i ugovore o fiskalnom agentu i o upisu, što sve zahtijeva detaljnu i ozbiljnu analizu

6384 pregleda 4 komentar(a)
PzP, Foto: PzP
PzP, Foto: PzP

Vlada je danas Pokretu za promjene (PzP) dostavila materijal vezan za informacije o rezultatima emisije obveznica, sa predlogom zaključaka na razmatranje i usvajanje, na koji će predstavnici te partije u narednim danima dati kvalitetnu i detaljnu analizu.

Iz PzP-a je saopšteno da se radi o ogromnom materijalu koji podrazumijeva zaključke Vlade, Prospekt odnosno dokument o zemlji i ugovore o fiskalnom agentu i o upisu, što sve zahtijeva detaljnu i ozbiljnu analizu.

„Predsjednik PzP-a Nebojša Medojević i šef poslaničkog kluba Branko Radulović će u narednim danima dati kvalitetnu i detaljnu analizu i komentar nakon uvida u cjelokupan materijal“, navodi se u saopštenju.

Iz PzP-a su kazali i da ministar finansija i socijalnog staranja, Milojko Spajić, još nije odgovorio na dopis po članu 50 Poslovnika Skupštine, koji mu je u četvrtak uputio Medojević, a u vezi detaljnih informacija o procesu emitovanja obveznica.

Bonus video: