Bečić sa predstavnicima NDI: Spremni za razvoj novih mehanizama parlamentarne saradnje

Govoreći o prioritetima novog saziva, Bečić se, kako je saopšteno, posebno osvrnuo na ponovno otvaranje Kancelarije i izrazio očekivanje da će njen rad u punom kapacitetu doprinijeti saradnji sa novim sazivom Skupštine

3425 pregleda 1 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Skupština Crne Gore
Sa sastanka, Foto: Skupština Crne Gore

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić zahvalio je predstavnicima Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) na dugogodišnjoj uspješnoj saradnji sa Skupštinom, kao i na aktivnostima posvećenim jačanju zakonodavne i nadzorne uloge, kao i značajnoj podršci u izgradnji institucionalnih kapaciteta Skupštine.

On je to istakao na sastanku sa sa Slavicom Biljarski Mirčevski, predstavnicom NDI i Miroslavom Šćepanovićem, pomoćnikom NDI programa.

Govoreći o prioritetima novog saziva, Bečić se, kako je saopšteno, posebno osvrnuo na ponovno otvaranje Kancelarije i izrazio očekivanje da će njen rad u punom kapacitetu doprinijeti saradnji sa novim sazivom Skupštine.

"Ovom prilikom, sagovornici su iskazali spremnost za dalje unapređenje i razvoj novih mehanizama parlamentarne saradnje, sa posebnim akcentom na jačanje administrativnih kapaciteta", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: