OO SNP Nikšić: Simović nastavlja politiku DPS-a u još rigidnijem obliku zloupotrebe državnih resursa

"U tom zanosu pozitivne energije je preuzeo i ulogu Skupštine grada i drugih organa pa će Opština preuzeti oko 100 000m2 zemljišta od vlasnika, Toš-čelika, i isto dati trenutnim korisnicima kako bi legalizovali podignute objekte. Poput svog mentora, gospodin Simović je već donio sve potrebne odluke, bilo da se one odnose na kupovinu zemljišta ili legalizaciju izgrađenih objekata, smatrajući da ono što njemu padne na pamet je i legalno i dostupno", navodi se u saopštenju

3497 pregleda 14 komentar(a)
Ilustracija, Foto: SNP
Ilustracija, Foto: SNP

Otkako je na čelo Opštine Nikšić imenovan gradonačelnik, inače “momak za sve potrebe DPS-a”, nastavlja se stara politika DPS-a u još rigidnijem obliku zloupotrebe državnih resursa u pokušaju da se ostvari što bolji izborni rezultat, tvrde u nikšikom SNP-u.

"Ciljne grupe se mijenjaju, ali i pažljivo procjenjuje gdje ima veći broj glasača koji bi na martovskim izborima iduće godine promijenio katastrofalni rezultat od 30. avgusta", kazali su oni.

Ovog puta Simović se prisjetio kako kažu, neurednog i godinama zapuštenog naselja kod Željezare, tzv “Zvjerinjak”, kao da nijesu bili na vlasti prethodnih trideset godina, obećavši da će riješiti njihovo egzistencijalno pitanje.

"U tom zanosu pozitivne energije je preuzeo i ulogu Skupštine grada i drugih organa pa će Opština preuzeti oko 100 000m2 zemljišta od vlasnika, Toš-čelika, i isto dati trenutnim korisnicima kako bi legalizovali podignute objekte. Poput svog mentora, gospodin Simović je već donio sve potrebne odluke, bilo da se one odnose na kupovinu zemljišta ili legalizaciju izgrađenih objekata, smatrajući da ono što njemu padne na pamet je i legalno i dostupno", navodi se u saopštenju.

OO SNP Nikšić poručuje da je prošlo vrijeme prodavanja magle ili bolje rečeno, bacanja prašine u oči, jer su Nikšićani shvatili vaše domete u poimanju demokratije, osjetivši na svojoj koži da industrijski grad, koji je po razvijenosti bio u vrhu bivše Jugoslavije, ostaje bez budućnosti, koja s vama i vašom partijom nije moguća.

Bonus video: