Lisičić: Pojavile se slike i snimci zamućenja morske vode, građani Tivta negoduju, strpljenje je na izmaku

Lisičičić je rekao da je prilikom svog osnivanja ideja Regionalnog vodovoda bila da se omogući da sve primorske opštine imaju redovno vodosnabdijevanje dok u posljednje vrijeme on biva izvor brojnih problema za građane Boke Kotorske

2839 pregleda 5 komentar(a)
Lisičić, Foto: SDP
Lisičić, Foto: SDP

Kao podržavalac svih investicija koje za cilj imaju unaprijeđenje života građana, SDP Tivat se raduje konačnom priključenju Herceg Novog na regionalnu vodovodnu mrežu čime bi problem vodosnabdjevanja u Boki trebao konačno da bude riješen, saopštio je danas Ćazim Lisičić, član Opštinskog odbora (OO) Socijaldemokratske partije (SDP) Tivat.

"Ono što ne možemo nikako da podržimo je beskrajno odugovlačenje ovog projekta koje dovodi u sumnju stručnost njegove realizacije. Građani Tivta sve više negoduju i strpljenje je na izmaku jer raskopane saobraćajnice na magistralom potezu kroz Seljanovo i Donju Lastvu zadaju glavobolje kako učesnicima saobraćaja tako i pješacima. Da zlo bude veće, juče su na društvenim mrežama osvanule slike i snimci novog izliva i zamućenja morske vode", istakao je Lisičić.

On je kazao da je sredinom oktobra komunalna inspekcija uručila izvođaču radova prekršajnu prijavu u iznosu od 2.000 eura zbog istog razloga.

"Očigledno je da su se radovi neopravdano poprilično odužili te građani Tivta sve češće upoređuju ovaj projekat sa zidanjem Skadra na Bojani. SDP Tivat poziva Regionalni vodovod i izvođače radova da ubrzaju radove na završetku ovog projekta sa ciljem konačne normalizacije života građana Tivta ali i svih ostalih koji koriste Jadransku magistralu", kazao je Lisičić.

Po njegovim riječima, prilikom svog osnivanja ideja Regionalnog vodovoda bila je da se omogući da sve primorske opštine imaju redovno vodosnabdijevanje dok u posljednje vrijeme on biva izvor brojnih problema za građane Boke Kotorske.

"SDP apeluje da se ovoj praksi mora stati na kraj jer državna preduzeća treba da budu u službi građana a ne kreator njihovih svakodnevnih problema", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: