Demokrate Bar: Građani Bara opet izvukli deblji kraj

"Istovremeno, iako je za neke vladajuće partije cijena legalizacije, po sopstvenom kazivanju bila “ta crvena linija odnosa prema učešću u ovoj vlasti”, danas građani nisu dobili apsolutno ništa, dok su nasuprot njima političari zadržali svoje “udobne fotelje”"

12998 pregleda 9 komentar(a)
Demokrate Bar, Foto: Demokrate
Demokrate Bar, Foto: Demokrate

Današnje skupštinsko zasijedanje, po ko zna koji put obilježilo je novo mimoilaženje konstituenata koalicije DPS-Biram Bar-SD-BS saopšteno je iz OO Demokrate Bar.

Kako su pojasnili ovoga puta riječ je o Odluci o naknadi za urbanu sanaciju odnosno o cijeni legalizacije u opštini Bar, pri čemu su i ovog puta kako kažu, deblji kraj izvukli jedino građani Bara.

"I dok se predsjednik opštine Raičević ispred DPS-a zdušno zalagao i borio za izglasavanje ove odluke, odnosno pokušavao da od koalicionih partnera dobije potrebnu saglasnost, ostatak vladajuće koalicije tražio je izlaz iz začaranog kruga koji je stvoren još tokom kampanje za lokalne izbore 2018. godine, kada je glavni izborni „adut“ ovih partija bila upravo cijena legalizacije sa kojom se manipulisalo „uzduž i poprijeko“", kaže se u saopštenju.

Kako dodaju, u priču o cijeni legalizacije „od 1 do 5 eura“ povjerovali su mnogi Barani.

Bonus video: