URA: Društvene igre za Simovićevu penziju

„Po uzoru na to što Simović je želio da tik pred martovske izbore izigrava Deda Mraza mi smo odlučili da ni on ne ostane bez svog novogodišnjeg poklona“, kazao je Mirko Pavićević, član Odbora u Nikšiću

15121 pregleda 23 reakcija 11 komentar(a)
Foto: Svetlana Mandić
Foto: Svetlana Mandić

Predstavnici nikšićkog odbora Građanskog pokreta URA ispred zgrade Opštine Nikšić organizovali su performans kako bi predsjedniku Opštine, Milutinu Simoviću, uručili novogodišnji poklon.

„Po uzoru na to što Simović je želio da tik pred martovske izbore izigrava Deda Mraza mi smo odlučili da ni on ne ostane bez svog novogodišnjeg poklona“, kazao je Mirko Pavićević, član Odbora u Nikšiću.

Kako je kazao poklon sadrži različite društvene igre, koje su namijenili Simoviću za nezaslužene penzionerske dane i političku penziju koja ga, kako je naglasio, očekuje nakon martovskih izbora u gradu pod Trebjesom.

„Nikšić je oslobođen 2012.godine pa su onda oni pronašli nekog čije ime me je muka da izgovorim i kupili su ga. Na njihovim izborima 2016. opet smo ih pobijedili pa makar u vidu nevažećih listića. A sada, nikada slabiji DPS, iako je dobro krenuo u kampanju sa asfaltiranjem, klizalištem, dok im se Ljubo Čupić smije ringišpilu. U martu 2021.biće poslati u političku istoriju, a građanski pokret URA biće dio nove i jake lokalne samouprave gdje će struka biti bitna prije partijske funkcije“, poručio je Pavićević i krenuo da poklon preda prvom čovjeku grada.

U tome ga je spriječio portir koji je kazao da poklon nije prikladan, a u tom trenutku naišao je bivši predsjednik opštine Veselin Grbović, koji se obratio portiru sa riječima: “Ćeraj to“.

Bonus video: