Abazović: URA nudi mlade intelektualce koji su spremni uložiti svoje znanje

"Pripremili smo pobjednički program odnosno politike za 16 oblasti. Međutim, ono što je najbitnije, URA nudi i nove kadrove", kazao je Abazović
73 pregleda 9 komentar(a)
URA, Foto: URA
URA, Foto: URA
Ažurirano: 28.12.2017. 13:43h

Predsjednik pokreta URA Dritan Abazović je na novogodišnjem koktelu koji je organizovao OO URA Ulcinj, čestitao praznike navodeći da je 2017. godina bila izuzetno uspješna za ulcinjski odbor, te da je URA spremna za lokalne izbore naredne godine, navodi se u saopštenju iz ove partije.

"Pripremili smo pobjednički program odnosno politike za 16 oblasti. Međutim, ono što je najbitnije, URA nudi i nove kadrove. Nudi nekompromitovane, mlade intelektualce, koji vole svoj grad i koji su spremni uložiti svoje znanje, kreativnost i energiju u nastojanju da Ulcinj ponovo bude ono što zaslužuje - regionalni centar privrede, poljoprivrede, zdravstvenog turizma, ekologije, kulture! Imamo sve što treba da postanemo najprosperitetniji grad u državi. Nakon promjena u februaru krećemo još snažnije u realizaciju te misije", kazao je Abazović.

U saopštenju se ističe da se prisutnima tom prilikom obratio Boris Marđonović, koji je osmislio kampanju "URA za Ulcinj".

"Vratio sam se da pomognem svom gradu. Odlučni smo da pobijedimo na izborima, da pokažemo i dokažemo da možemo bolje. Spremili smo pobjednički program, kojeg svi moramo podržati zajedno. Nije bitno ko je pripadao ili pripada kojoj političkoj opciji. Gradu je neophodna nova snaga i energija. Svima, kojima je stalo do Ulcinja, prihvatiće ova rješenja kao temelj budućeg razvoja", naglasio je Marođonović.

Iz odbora pokreta URA u Ulcinju napominju da su izbornu kampanju započeli još 25. decembra koja predviđa brojne aktivnosti.

"Narednih dana ćemo predati izbornu listu pod nazivom „"URA za Ulcinj" "Ulcinj novim genracijama“ zaključuju u ulcinjskoj URA-i.

Bonus video: