"Bečićev kabinet je bio, jeste i biće otvoren za sve građane i njihove predstavnike"

"Juče je predsjednik Skupštine Crne Gore razgovarao sa svim šefovima, odnosno predstavnicima klubova poslanika parlamentarne većine i parlamentarne opozicije, kao i sa predsjednicima i predstavnicima političkih subjekata parlamentarne većine"

5568 pregleda 8 komentar(a)
Bečić, Foto: Savo Prelević
Bečić, Foto: Savo Prelević

Kabinet predsjednika Skupštine Crne Gore Alekse Bečića je bio, jeste i biće otvoren za sve građane, pa tim prije i za sve njihove predstavnike u Parlamentu, saopšteno je danas iz Kabineta predsjednika Skupštine Crne Gore.

"Vrata Kabineta otvorena su i za sve predsjednike parlamentarnih političkih subjekata, sa kojima se predsjednik Bečić već više puta sreo. Predsjednik Skupštine razgovarao je i sa premijerom Crne Gore, Zdravkom Krivokapićem, ali i sa predsjednikom Crne Gore, Milom Đukanovićem", ističe se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje i da Bečić samoinicijativno ili na zahtjev predsjednika klubova poslanika, sa njihovim predstavnicima u Skupštini Crne Gore održava i konsultativne sastanke u Kabinetu predsjednika.

"Juče je predsjednik Skupštine Crne Gore razgovarao sa svim šefovima, odnosno predstavnicima klubova poslanika parlamentarne većine i parlamentarne opozicije, kao i sa predsjednicima i predstavnicima političkih subjekata parlamentarne većine. Dakle, da svima bude jasno – vrata Kabineta predsjednika Bečića širom su otvorena za sve građane, predsjednike političkih subjekata i parlamentarce, a zatvorena za sve kriminalce. Vjerujemo da prethodno navedene činjenice nije potrebno obrazlagati, a akteri na koje se saopštenje odnosi će se sami prepoznati", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: