Bečić: Prizori koji su iz najpogođenijih lokaliteta u Hrvatskoj danas stigli do nas onespokojili su građane Crne Gore

Bečić je poručio da se crnogorski građani saosjećaju sa građanima prijateljske Hrvatske, pogotovo sa onima koji su u tragediji izgubili najmilije

7145 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Skupština Crne Gore
Foto: Skupština Crne Gore

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić uputio je saučešće građanima Hrvatske povodom zemljotresa koji je danas pogodio Petrinju.

Bečić je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, uputio saučešće predsjedniku Hrvatskog sabora Gordanu Jandrokoviću i hrvatskim građanima.

„U ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, Vama i svim građanima Hrvatske izražavam najdublje saučešće zbog žrtava zemljotresa koji je zadesio Petrinju i druga mjesta u Hrvatskoj“ naveo je Bečić.

On je poručio da se crnogorski građani saosjećaju sa građanima prijateljske Hrvatske, pogotovo sa onima koji su u tragediji izgubili najmilije.

„Prizori koji su iz najpogođenijih lokaliteta u Hrvatskoj danas stigli do nas onespokojili su građane Crne Gore“, rekao je Bečić.

Sa druge strane, kako je naveo, utjehu pružaju prizori spašene djece, koja su uspjela da prežive ispod ruševina izazvanih razornim zemljotresom.

Bonus video: