Krivokapić: Golubović podnio ostavku na mjesto člana Savjeta, preispitaćemo sumnjive privatizacije

"Na sjednici je dogovoreno formiranje Komisije za procjenu tržišne vrijednosti, kao i da se preispitaju sve sumnjive privatizacije. Savjet je upoznat s izvještajem za 2020. godinu", napisao je Krivokapić

37582 pregleda 34 reakcija 34 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Gov.me
Krivokapić, Foto: Gov.me

Predsjednik Privredne komore Crne Gore (PKCG), Vlastimir Golubović podnio je ostavku na mjesto člana Savjeta za privatizaciju i kapitalne projekte, a na njegovo mjesto naknadno će biti imenovan drugi predstavnik Privredne komore.

To je napisao predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić na Tviteru.

Vlada je juče imenovala Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte u kojem je član bio Golubović, jer PKCG pripada mjesto u tom Savjetu.

Golubović je član Predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS).

Krivokapić je rekao da je održana prva sjednica ovog Savjeta na kojoj je dogovoreno da se preispitaju sve sumnjive privatizacije.

"Kao predsjednik Savjeta za privatizaciju i kapitalne projekte želim da vas obavijestim da je danas održana prva sjednica tog tijela, na kojoj smo donijeli jednoglasnu odluku da budući rad Savjeta bude javan i transparentan. Na sjednici je dogovoreno formiranje Komisije za procjenu tržišne vrijednosti, kao i da se preispitaju sve sumnjive privatizacije. Savjet je upoznat s izvještajem za 2020. godinu", napisao je Krivokapić.

Bonus video: