URA: Spremni za izbore u Beranama

"Nećemo dozvoliti da DPS i njegovi sateliti povrate vlast u Beranama. Mi ćemo našim učešćem u vlasti osigurati bolji kvalitet života i jednake šanse za sve građane", saopštio je Abazović
99 pregleda 9 komentar(a)
URA Berane, Foto: Građanski pokret URA
URA Berane, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 27.12.2017. 10:49h

Opštinskog odbora URA Berane dogovorio je strategiju i plan aktivnosti za predstojeću kampanju za lokalne izbore u tom gradu.

Rukovodstvo Opštinskog odbora URA Berane, kako je saopšteno, konstatovalo je da su ispunjeni svi preduslovi i zadaci koje je Predsjedništvo partije ranije zacrtalo.

"Samim tim URA Berane apsolutno je spremna za nastup na lokalnim izborima. U narednim danima započeće medijska i terenska kampanja i biće saopšteno ime nosioca liste”, saopšteno je sa sastanka u Beranama.

Predsjednik pokreta URA Dritan Abazović je izrazio zadovoljstvo atmosferom pred lokalne izbore u beranskom odboru.

"URA će u Beranama biti najprijatnije iznenađenje predstojećih izbora. Što je jos važnije, unaprijedićemo lokalnu vlast u ovom gradu. Nećemo dozvoliti da DPS i njegovi sateliti povrate vlast u Beranama. Mi ćemo našim učešćem u vlasti osigurati bolji kvalitet života i jednake šanse za sve građane", saopštio je Abazović.

U beranskom odboru URA dodaju da da je krajnje vrijeme da Berane postane grad za sve.

Sastanku su pored Abazovića, prisustvovali izvršni diretkor Zoran Mikić, generalni sekretar Mileta Radovanić i član predsjedništva Filip Adžić.

Bonus video: