Princ Nikola čestitao Raduloviću stupanje na dužnost

"U iščekivanju susreta kada ću imati priliku da Vas lično upoznam, želim Vam srećne novogodišnje i božićne praznike i molim Vas, gospodine ministre, da primite izraze mog dubokog poštovanja"

16383 pregleda 17 komentar(a)
Princ Nikola Petrović Njegoš, Foto: Ivan Petrušić
Princ Nikola Petrović Njegoš, Foto: Ivan Petrušić

Princ Nikola Petrović Njegoš uputio je šefu diplomatije Đorđu Raduloviću čestitku povodom stupanja na dužnost ministra vanjskih poslova Crne Gore.

"Stalo mi je da poželim sve najbolje u radu Vama i Vašem timu u ministarstvu koje je veoma važno, ne samo za Crnu Goru i njen razvoj, već i za regionalnu saradnju i evropsku izgradnju", navodi se u čestitki.

Princ Nikola Petrović Njegoš je u pismu, kako je saopšteno iz Ministarstva vanjskih poslova, ocijenio da su to vrijednosti koje je dinastija Petrović oduvijek podržavala i izrazio spremnost da doprinese njihovom razvoju.

"U iščekivanju susreta kada ću imati priliku da Vas lično upoznam, želim Vam srećne novogodišnje i božićne praznike i molim Vas, gospodine ministre, da primite izraze mog dubokog poštovanja", zaključuje se u čestitki princa Nikole Petrovića Njegoša.

Bonus video: