Bojović: Mještani Šaranaca odsječeni od svijeta, ispaštaju jer je DPS ubjedljivo poražen

"Sramno je to što predsjednik Opštine Žabljak, Veselin Vukićević, postupa na ovaj način ne samo prema Šarancima, već i prema drugim krajevima žabljačke opštine gdje njegova partija nije ostvarila očekivani rezultat"

5134 pregleda 8 komentar(a)
Bojović, Foto: Privatna arhiva
Bojović, Foto: Privatna arhiva

Mještani Šaranaca u opštini Žabljak već više od 15 dana odsječeni su od ostatka svijeta, saopštio je danas Vladislav Bojović, član Predsjedništva Demokratske narodne partije (DNP) i funkcioner Demokratskog fronta (DF).

"Vlasnici kuća i vikendica u ovom kraju nemaju pristup svojim imanjima, što je nezapamćen slučaj u prethodnim decenijama. Po svemu sudeći, Šaranci ispaštaju zbog toga što je Demokratska partija socijalista (DPS) ubjedljivo poražen na posljednjim parlamentarnim izborima u ovom kraju žabljačke opštine, pa lokalna vlast na čelu sa Veselinom Vukićevićem namjerno izbjegava da im pošalje mehanizaciju za čišćenje puteva od sniježnih nanosa", istakao je Bojović.

On je dodao da dok predstavnici nove Vlade Crne Gore nastoje da po svaku cijenu izbjegnu optužbe za revanšizam i osvetu, DPS na svakom koraku, dok još to može, i najviše što može, nastoji da sprovede i osvetu i revanšizam, kažnjavajući narod što je 30. avgusta u ogromnom broju odbio da glasa za nastavak pljačke i devastacije, za nastavak nepravde i zapostavljanja, i što je pružio herojski otpor progonu vjekovne i državotvorne Srpske pravoslavne crkve (SPC) u Crnoj Gori.

"Sramno je to što predsjednik Opštine Žabljak, Veselin Vukićević, postupa na ovaj način ne samo prema Šarancima, već i prema drugim krajevima žabljačke opštine gdje njegova partija nije ostvarila očekivani rezultat. U pitanju su postupci kojima se probija samo dno, koje je odlazeći predsjednik žabljačke opštine odavno dotakao, servilno služeći kriminalnoj bandi iz vrha bivšeg režima, a na štetu Žabljaka i Žabljačana. Zbog ovakvog odnosa, Veselin Vukićević svakako nema čemu da se nada na sledećim lokalnim izborima, i to ne samo u Šarancima, već i u čitavom Žabljaku. Umjesto što pokušava da prikriva haotično stanje i opšte rasulo, najpoštenije bi bilo da bez odlaganja podnese ostavku, ali da uz ostavku obavezno naloži nadležnim službama da pošalju mehanizaciju za proboj i čišćenje zavijanih puteva u šaranskom kraju, kao i u drugim krajevima žabljačke opštine, koje namjerno zapostavlja", rekao je Bojović.

Bonus video: