DPS Ulcinj: Nismo raspravljali o kandidatima za Glavni odbor

Iz DPS-a su kazali da se Opštinski odbor o tome isjasnio još 18. decembra prošle godine, otkad, kako su pojasnili, postoji i lista kandidata koji su prihvatili kandidaturu i koja je proslijeđena Predsjedništvu partije

3615 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Demokratska partija socijalista
Foto: Demokratska partija socijalista

Na dnevnom redu sjednice Izvršnog odbora ulcinjskog DPS-a nije bilo, niti se na sjednici na bilo koji način raspravljalo o kandidatima za Glavni odbor Demokratske partije socijalista, saopšteno je iz te partije.

Iz ulcinjskog odbora DPS-a reagovali su na tekst koji je danas objavljen na Portalu Vijesti.

Kazali su da se Opštinski odbor o tome isjasnio još 18. decembra prošle godine, otkad, kako su pojasnili, postoji i lista kandidata koji su prihvatili kandidaturu i koja je proslijeđena Predsjedništvu Demokratske partije socijalista.

"Na dnevnom redu jučerašnje sjednice bio je izbor predloženih kandidata za predsjednika i potpredsjednike partije, o čemu su se članovi IO izjasnili u proceduri predviđenoj unutrašnjim stranačkim aktima. Zbog navedenog, želimo izraziti sumnju u to da je izvor autora teksta u ovom slučaju 'učesnik sjednice', već će prije biti da je u pitanju očigledno loša namjera, sa ciljem da se utiče na dalji rast Demokratske partije socijalista u Ulcinju. Jer, tekstovi nalik današnjem, sa nevješto sročenim pasusom i po, uz pozivanje na anonimne učesnike neke sjednice - a očito ne one jučerašnje - ne govore ni o DPS-u, ni o našim kandidatima, već isključivo o 'dometima' njegovog autora", navodi se u reagovanju Opštinskog odbora DPS-a u Ulcinju.

Bonus video: