Golubović: Socijalisti Nikšića spremni za učešće na izborima i otvoreni su za saradnju

Predsjednik nikšićkog odbora Socijalista Svetozar Golubović kazao je da u toj partiji smatraju da je potrebno uložiti maksimalne napore kako bi se obezbjedilo da svi građani Nikšića, koji žele da doprinesu promjeni aktuelne nikšićke vlasti, sinhronizovano djeluju u predizbornoj kampanji

3684 pregleda 216 reakcija 0 komentar(a)
Golubović, Foto: Socijalisti Crne Gore
Golubović, Foto: Socijalisti Crne Gore

Socijalisti Nikšića spremni su za učešće na lokalnim izborima i otvoreni za predizbornu i postizbornu saradnju sa svim političkim subjektima koji su opozicija aktuelnoj nikšićkoj vlasti, saopšteno je iz te partije.

Predsjednik nikšićkog odbora Socijalista Svetozar Golubović kazao je da u toj partiji smatraju da je potrebno uložiti maksimalne napore kako bi se obezbjedilo da svi građani Nikšića, koji žele da doprinesu promjeni aktuelne nikšićke vlasti, sinhronizovano djeluju u predizbornoj kampanji.

„Socijalisti Nikšića su spremni za učešće na lokalnim izborima, ali su i otvoreni za predizbornu i postizbornu saradnju sa svim političkim subjektima koji su opozicija aktuelnoj nikšićkoj vlasti“, naveo je Golubović.

On je rekao da Odbor Socijalista Nikšića sprovodi predizborne aktivnosti na terenu u cilju pripreme partijske infrastrukture za realizaciju svih zadataka koji ih očekuju u susret lokalnim izborima zakazanim za 14. mart.

„Do sada sprovedene aktivnosti na prikupljanju potpisa podrške, potvrđuju nam uvjerenja da ključni programski ciljevi Socijalista Nikšića imaju podršku naših sugrađana“, dodao je Golubović.

On je poručio da je Kancelarija Socijalista Nikšića na usluzi građanima svakog radnog dana.

„Osim učlanjenja i davanja potpisa podrške za lokalne izbore, građani mogu ukazati na probleme sa kojima se suočavaju u ostvarivanju svojih prava pred organima lokalne uprave, i u odnosu na kvalitet pružanja komunalnih i drugih usluga od strane lokalnih preduzeća koja su u vlasništvu opštine“, naveo je Golubović.

Prema njegovim riječima, već decenijama je na djelu politika koja je, kako je kazao, sistematski uništavala industrijsko-privredne potencijale Nikšića, a građane dovela na ivicu egzistencije.

„Umjesto daljeg propadanja, krenimo putem oporavka Nikšića, umjesto masovnog odlaska mladih, obezbijedimo uslove da omladina život zasniva u svom gradu, umjesto gašenja Nikšića, dajmo šansu onima koji imaju znanja da grad ponovo učine mjestom u kojem se pristojno živi od rada“, zaključio je Golubović.

Bonus video: