"Zna većinska crnogorska javnost ko je državu ojadio za baslosnovne pare"

URA odgovorila DPS-u: Ne zaslužujete da postojite

“Jer partija koja je pokrala državu, zarobila sve njene institucije i pravila građane prvog i drugog reda, podjelu “mi” i oni”, ne zaslužuje da postoji. Svakim danom takvu tezu sve više dokazuju”

8103 pregleda 28 reakcija 25 komentar(a)
GP URA, Foto: GP URA
GP URA, Foto: GP URA

"Iz partije sabirnog centra organizovanog kriminala i korupcije (DPS-a), javili su se i danas nakon hapšenja vođe njihove kriminalne ispostave u Ulcinju da bi po ko zna koji put jeftinom i besprizornom manipulacijom pokušali zamazati oči sveukupnoj crnogorskoj javnosti i predstaviti se u pozitivnom svjetlu", ocijenili su iz URE reagovajući na sopštenje DPS-a.

Funkcioner DPS-a i predsjednik opštine Ulcinj Ljoro Nrekić ranije danas je uhapšen zbog sumnje za partijsko zapošljavanje.

Potpredsjednik Vlade, Dritan Abazović je pozdravio akciju hapšenja, i najavio da je Vlada odlučna da stane na kraj zloupotrebama.

Iz DPS-a su saopštili da je hapšenje Ljrekića vrhunac licimimjerstva nove vlasti.

“U tom izopačenom DPS univerzumu, poštovanje zaslužuju njihovi kriminalni puleni počev od Marovića i završivši do Nrkeća, a vrijedni prezira su oni koji tom izopačenom DPS shvatanju žele stati na kraj. No, uprkos najjeftinijog propagandi od strane DPS-a i njihovih plaćenih medijskih trovača koji traju posljednjih 30 godina, razum je i dalje nadmoćniji. Zna većinska crnogorska javnost ko je državu ojadio za baslosnovne pare i zna ko je utemeljivač crnogorskog kriminala i korupcije”, kazali su oni.

Iz URE se nadaju da će DPS nastaviti svojim dosadašnjim tokom i da će na taj način postati ružna prošlost crnogorske istorije i države.

“Jer partija koja je pokrala državu, zarobila sve njene institucije i pravila građane prvog i drugog reda, podjelu “mi” i oni”, ne zaslužuje da postoji. Svakim danom takvu tezu sve više dokazuju”, zaključili su iz URE.

Preporučujemo za Vas