SNP: Potvrđeno da je ANB ispostava DPS, Vukšić da sankcioniše počinioce

"Na ovaj način potvrđeno je ono o čemu se godinama pričalo u Crnoj Gori – da je ANB direktna ispostava DPS, čiji su pripadnici spremni i na vršenje krivičnih djela kao što je uništavanje dokumentacije, kako bi zaštitili svoje nalogodavce", navode is SNP

7690 pregleda 6 komentar(a)
SNP, Foto: SNP
SNP, Foto: SNP

Socijalistička narodna partija Crne Gore (SNP) pozvala je v.d. direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Dejana Vukšića da slučaj uništavanja materijala te službe što prije rasvijetli i sankcioniše počinioce ovog djela.

"Vijesti" su danas objavile da postoje dokazi da su službenici ANB uništavali materijal te tajne službe i dokumenta sa najpovjerljivijim informacijama, koja nisu prolazila zvanične tokove.

"Na ovaj način potvrđeno je ono o čemu se godinama pričalo u Crnoj Gori – da je ANB direktna ispostava Demokratske partije socijalista (DPS), čiji su pripadnici spremni i na vršenje krivičnih djela kao što je uništavanje dokumentacije, kako bi zaštitili svoje nalogodavce. SNP poziva v.d. direktora ANB-a Dejana Vukšića da ovaj slučaj što prije rasvijetli i da sankcioniše počinioce ovog djela, kako bi se što prije saznalo ko se drznuo da na ovakav način krši zakone Crne Gore i opstruira pravdu", navodi se u saopštenju SNP.

Bonus video: