Bečić: Zahvalnost Turskoj za pomoć u borbi protiv koronavirusa

Ovom prilikom, predsjednik Bečić se zahvalio na značajnoj pomoći koju je Turska uputila Crnoj Gori u borbi sa koronavirusom, naglasivši važnost nastavka saradnje u složenim vremenima pandemije

3908 pregleda 6 komentar(a)
Aleksa Bečić, Foto: Skupština Crne Gore
Aleksa Bečić, Foto: Skupština Crne Gore

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić zahvalio se na značajnoj pomoći koju je Turska uputila Crnoj Gori u borbi sa koronavirusom, naglasivši važnost nastavka saradnje u složenim vremenima pandemije, saopšteno je iz Skupštine Crne Gore.

On je danas, kako su iz Skupštine naveli, razgovarao telefonskim putem sa predsjednikom Velike narodne skupštine Turske, Mustafom Šentopom

Kako se u saopštenju navodi, sagovornici su konstatovali odlične bilateralne odnose između Turske i Crne Gore, akcentujući snažnu međuparlamentarnu saradnju.

"Bečić je izrazio očekivanje da će predsjednik Šentop, koji je u dva mandata bio na čelu grupe prijateljstva sa Crnom Gorom, posjetiti Crnu Goru i još jednom potvrditi snažne, prijateljske odnose naša dva naroda. Posebno je naglasio značaj i važnost dijaspore koja predstavlja jedan od najvećih potencijala za unapređenje bilateralnih odnosa", navodi se u saopštenju.

Bonus video: