SNP Kolašin: Licimjerstvo je aplaudirati pozivima na nasilje i zaposliti pola porodice u lokalnoj samoupravi

Licemjerstvo je namještati tendere samom sebi. Licemjerstvo je biti fin na riječima, a služiti se kukavičkim potezima, zarad sitnih političkih poena. Jedino se slažemo sa vama da se stvari trebaju nazivati pravim imenom. Vaše pravo ime je politička prošlost“, poručili su iz OO SNP sugrađanima iz OO DPS

3588 pregleda 26 reakcija 6 komentar(a)
Foto: Arhiva Vijesti
Foto: Arhiva Vijesti

„Kolašinska Demokratska partija socijalista (DPS), tako velika, ipak, nije ostala nijema na saopštenje '' statističke greške zvane SNP“, ali moramo primijetiti, dugo vam je trebalo da odgovorite.zbog toga, očekivali smo da ćemo dobiti kvalitetniji i hrabriji odgovor. Nego, prevarili smo se. Sastavljaču vašeg saopštenja hrabrost nikada nije bila jača strana.“, piše u odgvoru Socijalističke narodne partije na regovanje kolašinskog odbora DPS.

Kako navode, „buduća bivša vlast u Kolašinu, okupljena oko političke skalamerije zvane DPS, drznula se da upiti na rad kolega iz Berana, Tivta i Budve...“. To se, piše u odgvoru SNP, naziva licemjerstvom. „Vjerovatno ste mislili na rad bivsih predsjednika tih opština protiv kojih se ili vode krivični postupci ili su već iza rešetaka. U sjećanju nam je ostalo da su to sve kadrovi DPS-a, a svjedoci smo ovih dana, da se taj niz vaše tradicije neće zaustaviti i da neće preskočiti našu opštinu. Kada smo se takli licemjerstva, moramo vam objasniti par stvari. Licemjerstvo je kada vlast iz perioda 2006-2014 manipuliše radnicima, davajući im rješenja sa određenog na neodređeno, bez prethodno raspisanog javnog oglasa.Ta ista rješenja donosili su sastavljači vašeg nakaradnog saopštenja, iako su znali za njihovu nezakonitost i na taj način ponovo manipulisali radnicima u predizbornim i postizbornim aktivnostima.“, tvrde iz OO SNP.

Licemjerstvo je, kažu, „ aplauzom pozdravljati pozive da se okrvave sablje sugrađanima, na takozvanim patriotskim skupovima., kao i zaposliti pola porodice u lokalnoj samoupravi“.

„Licemjerstvo je namještati tendere samom sebi. Licemjerstvo je biti fin na riječima, a služiti se kukavičkim potezima, zarad sitnih političkih poena. Jedino se slažemo sa vama da se stvari trebaju nazivati pravim imenom. Vaše pravo ime je politička prošlost“, poručili su iz OO SNP sugrađanima iz OO DPS.

Bonus video: