Vučelić na čelu podgoričkog Demosa

"Demos će dati doprinos da taj rezultat opozicija ponovi ili poboljša, kako bi se konačno volja Podgoričanki i Podgoričana uvažila. Nećemo dozvoliti da DPS raznim mahinacijama i korupcijom, kao što je to bio slučaj do sada, prekraja izbornu volju naših sugrađana", kazala je Vučelić
204 pregleda 38 komentar(a)
Maja Vučelić, Miodrag Lekić, Foto: Demos Podgorica
Maja Vučelić, Miodrag Lekić, Foto: Demos Podgorica
Ažurirano: 22.12.2017. 12:25h

Odbornica u Skupštini Glavnog grada Maja Vučelić izabrana je za predsjednicu podgoričkog odbora Demosa.

Vučelić je saopštila da Demos sa svojim osnivačkim idejama i novim imidžom nastavlja odlučniju i važnu borbu za Podgoricu koja je na nekoliko prethodnih izbora "potvrdila da je opozicioni grad".

"Demos će dati doprinos da taj rezultat opozicija ponovi ili poboljša, kako bi se konačno volja Podgoričanki i Podgoričana uvažila. Nećemo dozvoliti da DPS raznim mahinacijama i korupcijom, kao što je to bio slučaj do sada, prekraja izbornu volju naših sugrađana", kazala je Vučelić.

Lider Demosa Miodrag Lekić je ocijenio da se autentične ideje i stavovi partije adekvatno odražavaju i izabranim sastavom rukovodstva opštinskog odbora.

"I to ne samo zbog činjenice da su na čelu opštinskog i Izvršnog odbora dvije žene, a da u Predsjedništvu takođe većinu čine žene, nego zbog odlučnosti da doprinesemo demokratskim promjenama u glavnom gradu, koji bi konačno dobio kompetentnu i nekorumpiranu vlast. Iako ulazimo u godinu nastavka haotičnog i neregularnog stanja u zemlji, u kojoj se još ne zna da li će biti izbora, a ako se održe da li će biti priznati od međunarodnih faktora, Demos će samostalno ili kao dio demokratske opozicije djelovati odgovorno i ozbiljno. Sastav i djelovanje našeg odbora će potvrditi strategiju Demosa koja je u interesu građanki i građana Podgorice,“ istakao je Lekić.

Na sinoćnjoj sjednici Nataša Đurić je izabrana za predsjednicu Izvršnog odbora podgoričkog Demosa, a izabrani su i članovi Predsjedništva i Izvršnog odbora.

Novi sastav Predsjedništva čine Ljiljana Vicković, Tina Raičević, Nina Vukčević, Goran Šljivančanin, Vladislav Dajković, Nataša Đurić i Maja Vučelić.

Bonus video: