Na poziv Merkelove: Marković naredne sedmice u posjeti Njemačkoj

"Prva zvanična posjeta premijera Markovića SR Njemačkoj biće prilika za razmjenu mišljenja sa kancelarkom Merkel među ostalim na teme: bilateralnih odnosa i posebno privredne razmjene Crne Gore i Njemačke, ekonomske saradnje država Zapadnog Balkana, naročito u okviru Berlinskog procesa kao i evropskih integracija Crne Gore"
8 komentar(a)
Duško Marković, Angela Merkel, Foto: Vlada Crne Gore
Duško Marković, Angela Merkel, Foto: Vlada Crne Gore
Ažurirano: 08.12.2018. 23:43h

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković boraviće u petak, 17. avgusta u zvaničnoj posjeti Saveznoj Republici Njemačkoj na poziv savezne kancelarke dr Angele Merkel, saopšteno je iz Vlade.

"Prva zvanična posjeta premijera Markovića SR Njemačkoj biće prilika za razmjenu mišljenja sa kancelarkom Merkel među ostalim na teme: bilateralnih odnosa i posebno privredne razmjene Crne Gore i Njemačke, ekonomske saradnje država Zapadnog Balkana, naročito u okviru Berlinskog procesa kao i evropskih integracija Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Iz Vlade podsjećaju da je Marković sa Merkelovom razgovalrao 12. juna prošle godine u Trstu na Samitu Zapadnobalkanske šestorke i 17. maja ove godine na Samitu EU i Zapadnog Balkana.