Milačić: Reakcijom na nedolično ponašanje na Cetinju, premijer pokazao lice pristojne Crne Gore

Milačić je rekao da verbalni napad i vrijeđanje premijera i članova Vlade kao i napad na novinara od strane pojedinih Cetinjana pred održavanje sjednice Vlade na Cetinju predstavlja lice "onih koji sebe nazivaju patriotama, a ovaj sramni čin, činom patriotizma"

25133 pregleda 444 reakcija 113 komentar(a)
Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Milačić, Foto: Prava Crna Gora

Ako ima nešto dobro u sramnoj reakciji pojedinaca na Cetinju to je što su svojim nedoličnim ponašanjem dali priliku premijeru Zdravku Krivokapiću da pokaže lice drugačije, pristojne Crne Gore, kazao je predsjednik Prave Crne Marko Milačić.

Milačić je rekao da verbalni napad i vrijeđanje premijera i članova Vlade kao i napad na novinara od strane pojedinih Cetinjana pred održavanje sjednice Vlade na Cetinju predstavlja lice "onih koji sebe nazivaju patriotama, a ovaj sramni čin, činom patriotizma".

"Cetinje, sa nemjerljivom istorijskom i kulturnom baštinom, uvijek je iskrilo čojstvom i junaštvom, pa su građani Crne Gore uvijek sa ponosom mogli pričati o Njegoševom Cetinju, Cetinju kralja Nikole, Cetinju Svetog Petra Cetinjskog. Verbalni napad od strane nekolicine ljudi ne može i ne smije narušiti sliku i ugled takvog Cetinja", navodi se u saopštenju Milačića.

Milačić je kazao da je poruku pomirenja upravo danas sa Cetinja uputio Krivokapić kada, kako navodi, ljudski i hrišćanski prišao, započeo razgovor i sopstvenim primjerom demonstrirao kako treba da izgleda Crna Gora: dostojanstveno, uspravno i pristojno.

Bonus video: