DPS Podgorica: Demokrate sa bojkotom zakasnile tri godine

"Čim ne mogu direktno da se reklamiraju, njih više ne zanimaju ni građani ni njihove potrebe"
60 pregleda 2 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 21.12.2017. 11:34h

Demokrate su se sjetile poslije tri godine i dva mjeseca da bojkotuju Skupštinu Glavnog grada jer je navodno "nelegitimna" a svo ovo vrijeme su učestvovali uredno u njenom radu, govori više o svjesnosti ovog političkog pokreta da nemaju podršku građana pa traže opravdanje u navodnoj nelegitimnosti koja im je tek sad zasmetala, navodi se u saopštenju kluba odbornika DPS-a u Skupštini Glavnog grada.

Odbornici Demokrata u Skupštini Glavnog grada ranije su saopštili da bojkotuju sjednicu, jer za to, kako su istakli, imaju brojne razloge.

"Tvrdnja da nema ni TV ni radio prenosa, pa zbog toga neće da prisustvuju, je dokaz da Demokrate ne postoje zbog građana, već zbog sebe i sopstvene promocije. Čim ne mogu direktno da se reklamiraju, njih više ne zanimaju ni građani ni njihove potrebe. Javnost prati sjednice Skupštine Glavnog grada, tako da to nije opravdanje za nerad Demokrata. Ne stoji ni tvrdnja o učinjenom u protekle tri godine. Vrlo su svjesni, što se svakim danom sve više pokazuje, da je u Podgorici u posljednjih tri godine realizovano preko 100 miliona eura investicija, iako je kapitalni budžet bio 64.530.000 eura. To je 100 miliona eura uloženih u puteve, ulice, proširenje vodovne i kanalizacione mreže, zaštitu životne sredine, komunalne usluge, socijalne servise, prosvjetne objekte, sportsku infrastrukturu, kulturne sadržaje… Preko 130 miliona eura investicija je u toku, u različitim fazama. Odbornici ostalih partija će u Skupštini Glavnog grada nastaviti da rade, jer je to u interesu građana ovog grada, a ne pojedinačnih želja za TV i radio promocijom", navode iz DPS-a.

Bonus video: