Tomović opet na čelu Agencije za stanovanje?

Odbor direktora ima nepodijeljeno mišljenje da je Tomović radio kvalitetno u prošlom mandatu
738 pregleda 0 komentar(a)
Vladimir Tomović, Foto: Arhiva Vijesti
Vladimir Tomović, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 21.12.2017. 08:12h

Odbor za izbor i imenovanja predložio je Skupštini Glavnog grada da na današnjoj sjednici ponovo imenuje diplomiranog menadžera Vladimira Tomovića za izvršnog direktora Agencije za stanovanje.

Tomoviću je 20. novembra istekao mandat, te je Odbor direktora dostavio Izvještaj o sprovedenom postupku javnog oglašavanja, za imenovanje izvršnog direktora Agencije.

"U Izvještaju je istaknuto da se na konkurs za imenovanje izvršnog direktora ove Agencije javio samo jedan kandidat, dosadašnji izvršni direktor, i da je Odbor direktora nepodijeljenog mišljenja da je Tomović u prethodnom mandatu veoma kvalitetno i stručno obavljao poslove koji su mu povjereni, iskazujući pri tome zavidne organizacione sposobnosti...”, navodi se u dokumentaciji.

Njegov ponovni izbor za izvršnog direktora Agencije bi, kako se navodi, dodatno unaprijedio rad i poslovanje Agencije.

Članovi Odbora su predložili Skupštini da umjesto Jelene Šćekić, imenuje Danijelu Šuković za člana Savjeta za pitanja lica sa invaliditetom Skupštine Glavnog grada.

Skupština je na prethodnoj sjednici konstatovala prestanak mandata Jeleni Šćekić zbog podnošenja ostavke, te je klub odbornika koalicije "Za evropsku Podgoricu-Milo Đukanović i SD“ za novog člana Savjeta predložio odbornicu Danijelu Šuković.

Skupština bi danas trebalo da imenuje i Dušana Raspopovića za člana Savjeta za prevenciju narkomanije Skupštine Glavnog grada.

On će zamijeniti Marka Đurđića, koji je razriješen dužnosti na lični zahtjev.

Bonus video: