Demokrate bojkotuju sjednicu Skupštine Glavnog grada

"Brojne su činjenice koje ukazuju na loše ili bolje rečeno nikakve rezultate nelegitimne vladajuće većine u glavnom gradu"
60 pregleda 9 komentar(a)
Demokrate Podgorica, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate Podgorica, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 21.12.2017. 10:02h

Odbornici Demokrata u Skupštini Glavnog grada bojkotuju današnju sjednicu, jer za to, kako su istakli, imaju brojne razloge.

Predsjednik kluba odbornika Demokrata Vladimir Čađenović kazao je na pres konferenciji, održanoj ispred Skupštine, da se na dnevnom redu sjednice nalazi 50 tačaka, "a Skupština je odavno mrtva soba jer iz nje nema ni radijskog ni televizijskog prenosa".

"Brojne su činjenice koje ukazuju na loše ili bolje rečeno nikakve rezultate nelegitimne vladajuće većine u glavnom gradu. Nelegitimnost ove vladajuće većine nije započeta prelaskom, sad već jedinog odbornika koji je ujedno i predsjednik Skupštine Glavnog grada u novu partiju - SD, …već je nelegitimna od samog početka…", kazao je Čađenović.

Iako je kraj mandata aktuelne vlasti, on je ocijenio da se ponavljaju obećanja i tek započinjanje projekata koji su obećavani ne samo pred lokalne izbore 2014.godine, nego ima I starih više od deceniju.

Bonus video: